© Baykuş Haber

Şaban Çopuroğlu: “Şimdi halkımızın bizlere tevdi ettiği görevi layığı ile yerine getirme zamanı”

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, ailesiyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelerek 28. Dönem Milletvekilliği kaydını tamamladı. Milletvekili rozetini takan Çopuroğlu, bu önemli göreve başladığı için duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Şimdi halkımızın bizlere tevdi ettiği görevi layığı ile yerine getirme zamanı geldi" dedi.

Çopuroğlu, 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki başarısıyla sonuçlandığını belirtti. Halkın kendilerine bir görev verdiğini ve bu görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini vurgulayan Çopuroğlu, "Türkiye Yüzyılı" vizyonu çerçevesinde Kayseri ve ülke için çalışacaklarını söyledi.

Çopuroğlu, Kayseri'de herkesin görüşüne ve düşüncesine saygı duyacaklarını, sorunları dinleyerek çözüm arayacaklarını ifade etti. Meclis dışında da şehirlerindeki hemşerileriyle bir araya gelerek vatandaşlarla diyaloglarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Son olarak, "Cenab-ı Allah, ülkemize, milletimize ve Kayseri'ye hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin" temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER