© Baykuş Haber

Safranbolu Belediyesi Eğitime Destek Vermeye devam ediyor

SAFRANBOLU BELEDİYESİ İLE AHİ EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI.

Safranbolu Belediyesi ve AHİ Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği sağlayan bir protokol imzalandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu protokol, yeşil çim çit kafeslerin üretimini artık AHİ Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yapacağını belirtiyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, protokolle ilgili şunları söyledi: "İlçemizde evsel nitelikli atıkların toplanmasında kullanılan konteynerlerin estetik bir görüntüye kavuşması için konteynerlerin yeşil çim çit kafesler içerisine yerleştirilmesi çalışmalarına başlamıştık. İlk olarak Tarihi Çarşı bölgesinde başlattığımız bu uygulama, vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü ve diğer bölgelerde de devam etmesi için talepler geldi."

Yapılan araştırma ve görüşmeler sonucunda, estetik görüntüyü korumanın yanı sıra eğitime de katkı sağlamak amacıyla yeşil çim çit kafeslerin üretimi için AHİ Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile işbirliği yapıldığını açıklayan Köse, gençlere destek vermenin gururunu yaşadıklarını ve eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER