© Baykuş Haber

Sağlığın nabzı bu festivalde attı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TÜRKİYE’NİN KURUMSAL ANLAMDA EN BÜYÜK SAĞLIKLI HAYAT FESTİVALİ’Nİ HÜDAVENDİGAR KENT PARKI’NDA BURSALILAR İLE BULUŞTURDU.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hüdavendigar Kent Parkı'nda Türkiye'nin en büyük Sağlıklı Hayat Festivali'ni düzenleyerek Bursalılarla buluşturdu. Festival kapsamında birçok etkinlik ve bilgilendirme programı düzenlendi.

Festivalde, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı iştiraklerin ve derneklerin stantları yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının stantları da yer aldı. Festivalden elde edilen gelir, sokak hayvanlarına ilaç ve mama desteği sağlamak amacıyla kullanılacak.

Katılımcılar sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve birçok sağlık konusunda bilgilendirici etkinliklerin yanı sıra jimnastik gösterileri, karizma basketbol şovları gibi etkinliklerle keyifli vakit geçirdi. Ayrıca, festivalin sonunda İkilem Grubu'nun konseri de katılımcılara keyifli bir gün yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, festivale katılımdan memnun olduklarını ifade ederek etkinliğin amacının vatandaşları bilgilendirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmek olduğunu söyledi.

Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, festivalin sağlık konularında farkındalık oluşturacağını belirterek, Büyükşehir Belediyesi'ni ve emeği geçenleri tebrik etti.

Sağlıklı yaşamın önemine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen festivalde Uzman Doktor Ender Saraç da sağlıkla ilgili söyleşi gerçekleştirdi. Saraç, sağlığın çok önemli olduğunu ve doğru beslenme, bedenin bakımı, ruhun beslenmesi gibi konuların ele alındığı festivali övdü.

Bursa'nın sembollerini taşıyan özel bir tablo ile ödüllendirilen Uzman Doktor Ender Saraç ve diğer katılımcılara çiçekler takdim edilirken, organizasyonun bundan sonra da benzer etkinliklerle devam edeceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER