© Baykuş Haber

Sağlık çalışanları turnuvada ter döktü

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BU YIL 14'ÜNCÜSÜ DÜZENLENEN 27 TAKIMIN KATILDIĞI SAĞLIKÇILAR FUTBOL TURNUVASI, FİNAL MAÇI İLE TAMAMLANDI.

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Sağlıkçılar Futbol Turnuvası, ilgi çekici bir final maçıyla sona erdi. Deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşları anmak amacıyla gerçekleştirilen "04.17" adlı turnuvanın şampiyonu büyük bir heyecana sahne olan final maçının ardından belli oldu. VM Medicalpark ile KOÜ Hastanesi takımları arasında oynanan final maçı 3-3 berabere sona erdi ve kazananı penaltı atışları belirledi. Büyük bir çekişmeye sahne olan bu mücadelede KOÜ Hastanesi, turnuvanın şampiyonu olarak kupa ve altın madalyanın sahibi oldu. VM Medicalpark ise ikinci sırada yer alarak gümüş madalya kazandı. Üçüncü sırayı Darıca Farabi ve dördüncü sırayı ise SEKA takımı elde etti.

Final maçlarının keyifli geçtiği etkinliğe İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan da katıldı. Ödül töreni sonrasında, dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları, Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Pehlevan, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyerek, yaraların birlikte sarılacağına vurgu yaptı. Turnuvada centilmenlik ve sportmenliğin ön planda tutulduğundan memnuniyetini dile getiren Pehlevan, organizasyonun aynı zamanda sağlıklı beslenme ve aktif yaşam konularına dikkat çekmeyi amaçladığını ifade etti.

Ayrıca, turnuvayı düzenleyen komite üyelerine, tüm katılan takımlara, sporculara, hakemlere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından protokol ve komite üyeleri, organizasyonda öne çıkan en iyi oyuncu, en iyi kaleci, en centilmen oyuncu gibi çeşitli kategorilerde dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER