© Baykuş Haber

Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret Aş hakkında yürütülen soruşturmanın savunması 12 Temmuzda yapılacak

Rekabet Kurumu, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ hakkındaki soruşturmanın bir sonraki aşaması olan sözlü savunma toplantısının 12 Temmuz tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Rekabet Kurumu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ'nin çevrimiçi platform hizmetleri alanında veri taşımanın engellenmesi ve diğer yollarla 4054 sayılı Kanun'un 6. maddesinin ihlal edilip edilmediğinin incelenmek üzere başlatılan soruşturmanın sözlü savunma aşamasına geldiği belirtildi. Bahsedilen sözlü savunma toplantısının 12 Temmuz tarihinde düzenleneceği açıklandı.

Açıklamada, toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, "Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ" uyarınca, ilgili menfaat ilişkilerini açıklayan bilgi ve belgeleri içeren dilekçelerini 5 Temmuz mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumu'na iletmeleri gerektiği ifade edildi.

Ayrıca, sözlü savunma toplantısını dinleyici olarak izlemek isteyenlerin toplantıyı çevrim içi olarak takip edebilecekleri ve katılım için gerekli adımları atabilmek için Rekabet Kurumu web sitesindeki talimatları izlemeleri gerektiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER