© Baykuş Haber

Sahibinden kaçan kurbanlık 4 kişiyi yaraladı, 6 saatte yakalanabildi

KASTAMONU’NUN İNEBOLU İLÇESİNDE SAHİBİNİN ELİNDEN KAÇAN KURBANLIK, 4 KİŞİYİ YARALANDIKTAN SONRA VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE YAKLAŞIK 6 SAATLİK TAKİP SONUCU YAKALANABİLDİ.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. İlçede sahibinin elinden kaçan kurbanlık dana, 4 kişiyi yaralayarak ortalığı savaş alanına çevirdi. Kurbanlık, 6 saat süren bir veteriner hekim kontrolü sonucunda yakalandı. İşte bu olayın özgünleştirilmiş hali:

Kastamonu'nun sakin İnebolu ilçesinde, sahibi Mustafa Şahin'in elinden kaçan kurbanlık dana, beklenmedik bir macera başlattı. Kurbanlığı yakalamak için köylüler 20 kilometre boyunca koşuşturdu, ancak başarılı olamadılar. Bunun üzerine kurbanlık dana sahipleri ve köylüler, veteriner hekim Muhammet Coduroğlu'ndan yardım istedi.

Veteriner Hekim Coduroğlu, uyuşturucu iğne kullanarak kurbanlık danayı sakinleştirdi. Ancak yaklaşık 20 kilometre boyunca peşinden koşulan kurbanlık dana, 4 kişiyi hafif şekilde yaraladı. Ancak 6 saatlik yoğun çalışma sonunda nihayet yakalandı. Ormanlık alanda ele geçirilen kurbanlık dana, traktörle ahıra götürüldü. Bu olay, İnebolu'da unutulmayacak bir anı olarak kaldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER