© Baykuş Haber

Sahilde konser coşkusu

DERİNCE LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ'NİN 60 EVLER GÖSTERİ MERKEZİ’NDE DÜZENLEDİĞİ TÜRK MÜZİĞİ KONSERİ VATANDAŞLARDAN İLGİ GÖRDÜ.

Derince Lisesi Mezunları Derneği tarafından, Derince Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Türk Müziği Konseri, 60 Evler Gösteri Merkezi'nde coşkuyla karşılandı. Harikalar Sahili'nde bulunan bu özel etkinlikte, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, eşi Şükran Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve ilçe sakinleri bir araya geldi.

Ünlü koro şefi Erbil Aydın'ın yönettiği Türk Müziği Korosu, katılımcılara müzik dolu anlar yaşattı. Programda birbirinden güzel eserler seslendirildi ve izleyiciler keyifli bir müzik ziyafeti deneyimi yaşadılar. Başkan Zeki Aygün, "Derince Lisesi Mezunları Derneği ile birlikte düzenlediğimiz Türk Müziği Konseri etkinliğini izlemekten büyük mutluluk duydum. Bu muhteşem programda sahne alan sanatçılarımızı ve organizasyona katkı sağlayan herkesi içtenlikle tebrik ediyorum" şeklinde konuşarak etkinliğe desteklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER