© Baykuş Haber

Şahinbey mahalle mahalle temizleniyor

TAHMAZOĞLU, “TEMİZLİK ORTAK GÖREVİMİZ”

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki mahallelerde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına 24 saat esasına göre devam ediyor. Şehirde çevre kirliliğini önlemek ve sağlıklı bir gelecek için çeşitli sosyal sorumluluk projeleri üreten Şahinbey Belediyesi, mahalle mahalle genel temizlik çalışmalarını sürdürerek temiz bir çevre hedefliyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, temizlik konusunun herkesin ortak görevi olduğuna vurgu yaparak, çocuklara temizlik bilinci aşılamak amacıyla okulları ziyaret ettiklerini ve temizlik kampanyaları düzenlediklerini ifade etti. Ayrıca, bahar temizliği çalışmalarının yanı sıra 107 mahallede sürekli şümul temizlik uygulamalarının devam ettiğini belirtti.

Başkan Tahmazoğlu, temizlik çalışmalarının mesai saatlerini aşarak 24 saat boyunca devam ettiğini söyledi. Sokakların temizliği, yolların süpürülmesi, ağaç budamaları, atık ve molozların toplanması gibi detaylı çalışmalarla Şahinbey'i daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Vatandaşlar da yapılan temizlik çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür etti. Temiz bir çevre ve yaşanabilir bir şehir için herkesin ortak sorumluluk taşıdığına dikkat çektiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER