© Baykuş Haber

Şahinbey Millet Kütüphanesi hızla yükseliyor

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TARAFINDAN GAZİANTEP’E KAZANDIRILACAK OLAN VE ŞEHRİN BİLİM YUVASI OLMASI BEKLENEN ŞAHİNBEY MİLLET KÜTÜPHANESİ’NDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'e kazandırılacak olan Şahinbey Millet Kütüphanesi projesi için yoğun bir inşaat çalışması yürütüyor. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu önemli projeyi yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şahinbey Millet Kütüphanesi, Gaziantep'in bilim ve kültür hayatına katkıda bulunacak büyük bir proje olarak ön plana çıkıyor. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, bu kütüphanenin tamamlanmasını heyecanla beklediğini ifade ederek, şunları söyledi: "Akkkent Mahallemize 40 bin metrekare alan üzerinde Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi olacak olan Şahinbey Millet Kütüphanesi'nin inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. Gece gündüz demeden ekipler büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyorlar. Amacımız Şahinbey Millet Kütüphanemizi yakın bir zaman içerisinde gençlerimizin hem de vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Şahinbey Millet Kütüphanesi'nin tamamlanması ile birlikte bilgiye ve kitaba erişim noktasında dünyanın neresinde olursa olsun internet ağı yolu ile herkesin bilgiye erişmesini sağlamış olacağız. Kütüphanemiz gerek mimarisi gerekse fonksiyonel yapısı ile bambaşka bir kütüphane olacak. Büyük bir heyecanla tamamlanmasını bekliyorum. Kütüphanemizin şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Şahinbey Millet Kütüphanesi, tamamlandığında bölge halkının kültürel ve eğitim ihtiyaçlarına büyük katkı sağlayacak bir merkez olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER