© Baykuş Haber

Şahinbey millet kütüphanesi hızla yükseliyor

ŞAHİNBEY MİLLET KÜTÜPHANESİ HIZLA YÜKSELİYOR

Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi'nde yapımı devam eden Şahinbey Millet Kütüphanesi projesini büyük bir özveriyle sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, inşaat sürecini yakından takip ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Şahinbey Millet Kütüphanesi'nin Türkiye'nin ikinci büyük kütüphanesi olacağını belirten Başkan Tahmazoğlu, projenin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti. 40 bin metrekarelik bir inşaat alanına sahip olacak kütüphane, 5 katlı olarak tasarlanmış. İçerisinde grup çalışma alanları, çocuk kütüphanesi, engelsiz yaşam kütüphanesi, yemekhane, kafe ve ücretsiz internet hizmetleri gibi birçok imkan sunacak. Ayrıca kütüphane 24 saat boyunca halkın kullanımına açık olacak.

Başkan Tahmazoğlu, bu büyük projenin gerçekleşmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve tamamlanması için ekipleriyle birlikte ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Kütüphanenin gençler ve toplum için büyük bir fayda sağlayacağını belirtirken, projenin şehre hayırlı olması dileğinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER