© Baykuş Haber

Şahinbeyde bin 341 pehlivan meydana çıkıyor

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ VE TÜRKİYE GELENEKSEL GÜREŞLER FEDERASYONU’NUN BİRLİKTE DÜZENLEDİĞİ YAĞLI GÜREŞ MÜSABAKALARINA 1.341 GÜREŞÇİ KATILACAK

Şahinbey Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Yağlı Güreş müsabakaları heyecanı 24-25 Haziran tarihlerinde Akkent Spor Köyü'nde gerçekleşecek. Bu özel organizasyona katılacak bin 341 güreşçi, altın kemer için mücadele edecek.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tüm Gazianteplileri bu muhteşem etkinliğe davet ederek, "Şahinbey Belediyesi olarak büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Bin 341 güreşçinin katılacağı Yağlı Güreş organizasyonumuz, 24-25 Haziran tarihlerinde Akkent Spor Köyü'nde gerçekleşecek. Hemşerilerimize geleneksel ata sporumuzu daha yakından tanıma ve izleme fırsatı sunuyoruz. Şampiyonların mücadele edeceği ve büyük heyecanların yaşanacağı bu önemli organizasyona tüm hemşerilerimizi davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu büyük organizasyon 24 Haziran Cumartesi günü başlayacak ve 25 Haziran Pazar günü final müsabakalarıyla sona erecek. İki gün boyunca sürecek olan etkinlik, altın kemeri kazanacak olan güreşçiyi belirlemek için nefes kesici müsabakalara sahne olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER