© Baykuş Haber

Şahinbeyden kan bağışında yeni rekor

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘KAN VERELİM, SPOR YAPALIM, SAĞLIKLI KALALIM’ KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ. KAMPANYA İLE İKİ GÜNDE 12 BİN 527 ÜNİTE KAN BAĞIŞI GERÇEKLEŞTİ.

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen "Kan Verelim, Spor Yapalım, Sağlıklı Kalalım" kan bağışı kampanyası, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Kampanya kapsamında iki günde tam 12 bin 527 ünite kan bağışı gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyasının bu yılki teması "Kan Verelim, Spor Yapalım, Sağlıklı Kalalım" olarak belirlendi. Kampanya, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlendi ve vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Bu etkinlikle birlikte Şahinbey Belediyesi, en fazla kan bağışını, en fazla katılımcıyı ve en fazla kadın katılımcıyı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kan bağışında bulunan vatandaşların duyarlılığından memnuniyet duyduklarını belirterek, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ve sadece insanlardan alınabileceğini vurguladı. Önceki kan bağışı kampanyalarında 26 bin 600 ünite kan toplandığını hatırlatan Başkan Tahmazoğlu, bu iki günlük etkinlikte ise 12 bin 527 ünite kan bağışı yapıldığını söyledi. Vatandaşların kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdiğini ve en az üç kişinin hayatına dokunduklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, katılan herkese teşekkür etti.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kan bağışında bulunmaya gelen vatandaşlar da Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun örnek projelerinden birine destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Kan bağışı etkinliğinin Kızılay'a ve hastalara destek olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Tahmazoğlu'nun yanında olduklarını ve kan bağışında bulunarak hastalara umut olmayı amaçladıklarını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER