© Baykuş Haber

Sahte içkiyle zehirleyemeden jandarma yakaladı

AKSARAY’DA SAHTE İÇKİ ÜRETİMİNE YÖNELİK BİR İKAMETE OPERASYON DÜZENLEYEN JANDARMA 82 LİTRE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRDİ. GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Aksaray'da Sahte İçki Operasyonu: 82 Litre Sahte İçki Ele Geçirildi

Aksaray'da sahte içki üretimi yapan bir şahsın izini süren jandarma ekipleri, sahte içki üretimine yönelik bir ikamete operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 82 litre çeşitli sahte içki ele geçirildi. Şüpheli, gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, sahte içki üretimiyle ilgili istihbari bilgilere ulaştı. Bu bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordine edilen bir operasyon düzenledi. Operasyon, sahte içki üretimi şüphesi bulunan İ.İ. isimli şahsın ikametinin belirlenmesiyle başladı.

İ.İ.'nin ikametinin teknik ve fiziksel takibe alınmasının ardından 2 günlük bir takip sonucunda operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sırasında İ.İ. gözaltına alındı ve daha sonra evi ile aracında yapılan aramalarda bidonlara gizlenmiş toplamda 82 litre çeşitli sahte içki bulundu.

Gözaltına alınan İ.İ., jandarma tarafından sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Şüpheli, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, sahte içki üretimi ve dağıtımıyla mücadelede atılan etkili bir adımı temsil ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER