© Baykuş Haber

Sakarya Büyükşehir Hentbol yarı final rövanşına çıkıyor

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR HENTBOL TAKIMI SÜPER LİG PLAY-OFF YARI FİNAL RÖVANŞ KARŞILAŞMASINDA 30 MAYIS SALI GÜNÜ BEŞİKTAŞ’I KONUK EDECEK. SERDİVAN SPOR SALONUNDA SAAT 15.30’DA BAŞLAYACAK KARŞILAŞMADA BÜYÜKŞEHİR SERİDE BERABERLİĞİ YAKALAMAYA ÇALIŞACAK.

Sakarya Büyükşehir Hentbol takımı, Süper Lig Play-Off Yarı Final rövanş karşılaşmasında 30 Mayıs Salı günü Beşiktaş'ı ağırlayacak. Müsabaka, Serdivan Spor Salonu'nda saat 15.30'da başlayacak ve canlı olarak yayınlanacak. Büyükşehir Hentbol ekibi, bu karşılaşmada seriyi berabere yapmaya çalışacak.

Erkekler Hentbol Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-Off Yarı Final rövanş müsabakasında Sakarya Büyükşehir Hentbol takımı, Beşiktaş'ı konuk edecek. İlk maçı deplasmanda 37-28'lik skorla kaybeden Büyükşehir Hentbol ekibi, seride 1-0 geriye düştü. Bu kritik mücadelede galip gelmeleri halinde üçüncü maçı 31 Mayıs Çarşamba günü yine Sakarya'da oynama hakkı elde edecekler. Bu süper ligdeki ilk yarı final deneyimi olan Büyükşehir Hentbol takımı için Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, tüm taraftarları takımı desteklemeye davet ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER