© Baykuş Haber

Sakarya Büyükşehir meclisi toplanıyor

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ 12 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ TOPLANIYOR. OTURUMDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLERİ, İLÇE BELEDİYE MECLİS KARARLARI VE KOMİSYON RAPORLARINDAN OLUŞAN 73 MADDELİK GÜNDEM OYLANACAK.

Sakarya Büyükşehir Meclisi, 12 Haziran Pazartesi günü düzenlenecek olan olağan toplantısı için hazırlıklarını sürdürüyor. Toplantının gündeminde, imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan toplam 73 madde bulunuyor.

12 Haziran Pazartesi günü saat 14.00'te Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek olan toplantıda, meclis üyeleri bu maddeleri görüşüp oylama işlemine geçecekler. Özellikle imar planı değişiklikleri ve ilçe belediye meclis kararları gibi önemli konular, meclis üyelerinin dikkatle ele alacakları başlıklar arasında bulunuyor.

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi ise Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Üniversitesi Konya Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi arasında Sakarya'da tıbbi ve aromatik bitkilerin araştırılması ve üretim modellerinin geliştirilmesi projesine dair protokolün imzalanması için Başkan Ekrem Yüce'ye yetki verilmesi olacak. Bu yetki sonrasında imzalanacak protokol, Büyükşehir Belediyesi'nin bu alandaki çalışmalarını daha da ileri bir seviyeye taşıyacak.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nin 12 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan toplantısı, önemli konuların görüşülmesi ve kararların alınması açısından büyük bir öneme sahip olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER