© Baykuş Haber

Sakaryada dehşete düşüren görüntüler

SAKARYA’NIN KARASU İLÇESİNDE DEHŞETE DÜŞÜREN GÖRÜNTÜLER KAYDEDİLDİ. M.O. İSİMLİ ŞAHIS İDDİAYA GÖRE, TARTIŞTIĞI EĞLENCE MEKANI SAHİBİNİN AĞACA BAĞLI KÖPEĞİNE BİR ŞARJÖR MERMİYİ GÖZÜNÜ KIRPMADAN SIKTI. KÖPEĞİN ACIYLA CAN ÇEKİŞTİĞİ DEHŞETE DÜŞÜREN O ANLAR GÜVENLİ KAMERASINCA SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, bir kişi eğlence mekanı sahibiyle yaşadığı tartışmanın ardından ağaca bağlı bir köpeğe ateş açtı. Olay, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olayın detaylarına göre, iki eğlence mekanı sahibi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucunda M.O. adlı kişi, rakip mekan sahibinin köpeğine yaklaştı. Ani bir şekilde tabancasını çeken M.O., ağaca bağlı köpeğe acımasızca ateş etti. Bu vahşi saldırı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve köpeğin yaşadığı dehşet anları kayıt altına alındı. Görüntülerde köpeğin acı içinde kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Bu dehşet verici olayın ardından polis ekipleri harekete geçti ve M.O.'yu yakalayarak gözaltına aldı. Şimdi adli süreç başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER