© Baykuş Haber

Sakaryada Kurban Bayramı güvenlik tedbirleri toplantısı

SAKARYA’DA KURBAN BAYRAMI’NIN HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE GEÇMESİ İÇİN GÜVENLİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. VALİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM BAŞKANLIĞINDA YAPILAN TOPLANTIDA HER ALANDA ALINAN ÖNLEMLER GÖRÜŞÜLDÜ.

Sakarya'da, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içinde geçmesini sağlamak amacıyla güvenlik tedbirleri toplantısı düzenlendi. Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bayram sürecinde alınan önlemler ve yapılan çalışmalar ele alındı.

Vali Kaldırım'ın yönettiği 'Kurban Bayramı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı', Sakarya'da bayramın huzur ve güven içinde geçmesi için alınan tedbirleri görüşmek amacıyla düzenlendi. Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu'nun da katıldığı toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sungur Mehmet Yeni, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Aydın Kutlu ve ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri de iştirak etti.

Toplantıda, ilgili kurum ve kuruluşların bayram öncesi ve bayram süresince yapacakları çalışmalar ve hazırlıklar konusunda brifingler sunuldu. Vali Kaldırım, vatandaşların bayramlarını huzur içinde geçirebilmeleri ve herhangi bir sorun yaşamamaları için gereken hizmetlerin eksiksiz yerine getirilmesi talimatını verdi.

Özellikle kara yollarında artacak olan trafik hareketliliğine dikkat çeken Vali Kaldırım, trafik kurallarına uyulması ve emniyet kemeri takılması hususuna vurgu yaparak, vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını ve trafik güvenliği konusunda duyarlı olmalarını istedi.

Vali Kaldırım, tedbirlerin alınmasının ve bilinçli davranılmasının herkesin hayatını kolaylaştıracağını vurgulayarak, Sakaryalıların ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER