© Baykuş Haber

Sakaryada şehir içi yol ve toplu taşıma güzergahlarında değişikler yapıldı

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, UZUNÇARŞI BÖLGESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK DEPLASE ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE ŞEHİR İÇİ YOL VE TOPLU TAŞIMA GÜZERGAHLARINDA DEĞİŞİKLİKLERİN YAPILDIĞINI AÇIKLADI.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Uzunçarşı bölgesinde yapılacak altyapı deplase çalışmaları nedeniyle şehir içi yol ve toplu taşıma güzergahlarında değişikliklerin uygulanacağını duyurdu. Şehir merkezi Uzunçarşı bölgesinde gerçekleştirilecek olan bu çalışmaların trafiği etkilememesi için aşağıdaki düzenlemeler yapılacaktır:

1. Ankara Caddesi'nin Soğanpazarı Caddesi Kavşağı ile Uzunçarşı arasındaki bölüm, çalışmaların ilerlemesi sebebiyle araç trafiğine kapatılacaktır.

2. Kavaklar Caddesi'nin Deprem Müzesi önündeki kısmı gidiş-geliş olarak düzenlenecektir.

3. Ankara Caddesi'nin Soğanpazarı Kavşağı'ndan sola dönüşlere izin verilecektir.

Bu değişiklikler 6 Haziran Salı'yı 7 Haziran Çarşamba'ya bağlayan gece saat 00.00 itibariyle yürürlüğe girecektir. Yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızın bu güzergah değişikliklerini göz önünde bulundurarak seyahatlerini planlamaları önemlidir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmaların kısa sürede tamamlanması için gereken tüm önlemleri almıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER