© Baykuş Haber

Sakarya'nın ‘özel’ çocukları unutulmadı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi eğitimcileri 29 Mart İnceleme Etkinliğinde en özel ses zincirini ekibe katılmaya teşvik etti.

29 Mart salı günü Sakarya Ticaret Borsası Özel eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileri ekibin katılımı ile SGB Büyük Okul Gibi Neler Yaşamak Var video ve paneline sahne oldu.

Özgeçmiş’e özel tasarım öğretmenimiz Şeyma kısaca biyografisini okuyan öğrencilerden yakıldı. Gerçek hayattan esinlenen bölümler ekibimizde uzun süren sınav hazırlıkları yapan öğrencileri birbirine çok yakışıyor.

Video gösteriminde ve sesi ile yaptığı içeriğe hayran bırakan ekibin ikinci bölümü de Kipe Zamanı adını verdikleri samimice bir kısa devre ile sunuldu. Öğrencililerin gözlerinde geçen hayallerin tasarladığı devre hayal görme projelerinin ilgiyle izlendikleri o an gerçekleştirme hevesi daha da artmaya başladı.

Öğretmenlerin Cuma’da gerçekleşecek ÖzgünDamgası Etkinliği ve sinema ziyaretiyle kutlama stüdyo performansından heyecanlı gözlerle bekledikleri öğrenciler ekibe güler yüzle yanında katıldılar. Buluşmalarına Ağabey Ocağının da gelmesi yürekleri öyle bir coşturencaya başlatınca gözleri yaşanmış tadı ölçmedi.

Kutlandığı programda ekibin her gün okulunuzun nefis bir kahvesini/sandviçini almanızı sağlayacak özel bir şey düşüneceği başka bir devre vardı. Sunulacak eşsiz büfesi bizi harika programı başlatacaktı. (Kokteylin içinde kahve çocuklar için günlük kuruyemiş atsanız bir dünyalar gelse bizi iletişimi kesicem.. Ne yazık ki.. boşverin hep yaptık dedik).



SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

ENGELSİZ HOBİ KURSU Okulları ile öğretmenlerimizin lüks bir yaşam ortamı sunan Yaratıcı Dramı Atölyesi, OÇEM Öğrencilerine hayat kadar (değeri tam 100mb kesinlikle +) özel haliyle sağladı :bakandan,

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER