© Baykuş Haber

Sakaryaspor yeni sezon için hazırlıklara başladı

SPOR TOTO 1. LİG’DE MÜCADELE EDEN SAKARYASPOR, 2023-2024 SEZONUN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI. TAKIM DEĞERLENDİRMESİ VE TRANSFER ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMALARDA BULUNAN YEŞİL-SİYAHLI EKİBİN TEKNİK DİREKTÖRÜ TANER TAŞKIN, “ELİMİZDE GEÇEN SENEDEN KALAN ÇOK GÜZEL BİR İSKELET KADRO VAR ÜZERİNE DE YENİ GELEN ARKADAŞLARI, YÖNETİM KURULUMUZLA BERABER ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE İSTİŞARE EDEREK TEKER TEKER BÜNYEMİZE KATMAYI HEDEFLİYORDUK. ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ GELİYORLAR” DEDİ.

Spor Toto 1. Lig ekibi Sakaryaspor, 2023-2024 sezonunun hazırlıklarına başladı. Rüstemler Tesisi'nde Teknik Direktör Taner Taşkın'ın gözetiminde başlayan antrenman, düz koşu ile başladı ve ardından taktik ve istasyon çalışmalarıyla devam etti. Yeni sezona hazırlanan takıma, Bülent Cevahir, İbrahim Demir, Mikail Okyar ve Muhammet Akarslan gibi yeni transferler de katıldı.

Taner Taşkın, geçen sezon takımın başarılı bir performans sergilediğini ve bu sezonda aynı çabayı göstereceklerini belirtti. Ayrıca, Sakaryaspor'un her zaman hedefleri olan bir takım olduğunu ve rekabetçi bir yapıya sahip olduğunu vurguladı.

Teknik direktör, transferlerle ilgili olarak da, geçen sezondan kalma güçlü bir kadroya sahip olduklarını ve yeni gelen oyuncuları da takıma katmayı hedeflediklerini dile getirdi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini ve kadro derinliği oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Taşkın, geçen sezonun sonunda elendikleri tura rağmen karakterli bir futbol sergilediklerini ifade etti ve yeni sezonda daha güçlü bir Sakaryaspor olarak hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti. Takımın seviyesinin yüksek olduğunu ve her oyuncunun aynı düzeyde olmasını istediklerini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER