© Baykuş Haber

Saksıda yetiştirilen hint kenevirleri ele geçirildi

HATAY’IN KIRIKHAN İLÇESİNDE BİR ADRESE YAPILAN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA SAKSILARA EKİLİ 14 KÖK HİNT KENEVİRİ BİTKİSİ ELE GEÇİRİLDİ. EV SAHİBİ A.E. GÖZALTINA ALINDI.

Kırıkhan ilçesinde gerçekleşen bir uyuşturucu operasyonunda polis ekipleri, A.E.'ye ait olan bir adreste önemli bir bulguya ulaştı. Bu operasyon, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin imalat ve ticaretine yönelik olarak yürütülmüştü. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gazi Mahallesi'ndeki bu ikametin bahçesinde hint keneviri yetiştirildiği bilgisine erişti.

Adreste gerçekleştirilen arama sonucunda, kurulan deprem çadırlarının yan tarafında saksılarda yetiştirilen yaklaşık 1 metre boyunda 14 kök hint keneviri ele geçirildi. Bu bulgu üzerine A.E. gözaltına alındı ve olayla ilgili adli işlemler başlatıldı.

Uyuşturucu madde üretimi ve ticareti ile mücadele, toplumun sağlığı ve güvenliği açısından son derece önemlidir. Bu tür operasyonlar, uyuşturucu madde kullanımının ve dağıtımının önlenmesine yönelik güvenlik güçlerinin çabalarının bir göstergesidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER