© Baykuş Haber

Salihli Belediyesinin ücretsiz yaz spor kursları 6 branşta açılıyor

Salihli Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini spor etkinlikleriyle değerlendirmelerini teşvik etmek amacıyla 6 farklı branşta ücretsiz yaz spor kursları düzenliyor. Salihli Belediyesi'nin gençlerin sağlıklı ve yetenekli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlama vizyonuyla hayata geçirdiği bu projede, yaz tatili süresince öğrenciler sporla buluşacak.

Salihli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor kursları, futbol, voleybol, judo, karate, cimnastik, zumba-fitness ve pilates branşlarını kapsıyor. Bu kurslara kayıtlar 1 Haziran'da başlayacak. Futbol, voleybol, judo, karate ve cimnastik branşlarına kayıt yapmak isteyen öğrencilerin 1-16 Haziran tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu'na başvurabileceği belirtiliyor.

Yaz spor kursları, deneyimli ve uzman eğitmenler tarafından yönetilecek ve öğrencilere temel eğitim sunacak. Kurslar, 4 Temmuz'da başlayacak ve 8 Eylül'e kadar devam edecek.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yaz spor kursları ile gençlerin spora başlamalarını ve yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmelerini amaçladıklarını belirterek, sporun gençlerin sosyal ve bedensel gelişimine katkı sağlayacağını ve onları kötü alışkanlıklardan koruyacağını vurguladı. Aynı zamanda gençlerin topluma örnek bireyler olarak yetişmelerini desteklemeyi hedeflediklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER