© Baykuş Haber

Salihlide İlköğretim Haftasına coşkulu kutlama

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE İLK ÖĞRETİM HAFTASI, MİLLİ EGEMENLİK ORTAOKULU’NDA DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI.

Salihli ilçesinde Milli Egemenlik Ortaokulu'nda İlköğretim Haftası kutlama töreni düzenlendi. Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı ve daha sonra okulda devam etti. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Törende ayrıca Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam da konuşmalar gerçekleştirdi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyerek, öğretmenlere ve velilere kolaylıklar temenni etti. Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam ise programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi. Ayrıca, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılında "Türkiye Yüzyılı" hedefine vurgu yaparak ülkenin daha da ilerlemesi için azimli ve kararlı olduklarını ifade etti.

Program, Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirlerin okunması ve halk oyunları ile zeybek gösterilerinin sunulmasıyla devam etti. İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, ilçe protokolü tarafından ödüller verildi.

Kutlama programına, Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, kurum ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER