© Baykuş Haber

Salihlide öğrenciler Diyanet Gençlik öncülüğünde piknik keyfi yaşadı

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM (ÇEDES) PROJESİ ÇERÇEVESİNDE MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDEKİ DİYANET GENÇLİK KOORDİNASYONUNDA DÜZENLENEN PİKNİKTE DEĞERLER KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ KEYİFLİ ANLAR YAŞADI.

Manisa'nın Salihli ilçesinde "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)" projesi kapsamında düzenlenen piknik, Salihli Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edildi. Kurşunlu Piknik Alanı'nda gerçekleşen etkinliğe, Kudret Demir Ortaokulu, Şahin Şen Kız İmam Hatip Ortaokulu, Yiğitbaş İmam Hatip Ortaokulu ve 50. Yıl Ortaokulu Değerler Kulübü öğrencileri katıldı.

Öğrenciler, keyifli bir gün geçirdi ve etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı. Gençlik Spor Müdürlüğü gönüllü liderleri tarafından düzenlenen spor etkinlikleri ve oyunlar öğrencilerin coşkusunu artırdı. Etkinlik sonunda Türkiye Diyanet Vakfı Salihli Şubesi tarafından ikramlar yapıldı.

Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, etkinliği düzenleyen Diyanet Gençlik Koordinatörü Mehmet Demirtaş ve gönüllülere teşekkür ederek, etkinliğin öğrenciler için önemli bir deneyim olduğunu ifade etti. Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, Din Öğretimi Şube Müdürü Hasan Karakuş, İlçe Gençlik Koordinatörü Mehmet Demirtaş, Manevi Danışman Vedat Gül, danışman öğretmenler ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü gönüllü liderleri de katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER