© Baykuş Haber

Salihlide yaz yüzme kursu kayıtları başladı

SALİHLİ BELEDİYESİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİN YAZ TATİLİNDE YÜZME EĞİTİMİ ALMALARI AMACIYLA DÜZENLENEN YAZ DÖNEMİ YÜZME KURSU KAYITLARI BAŞLADI.

Salihli Belediyesi, yaz tatilinde öğrencilere yüzme eğitimi sunmak amacıyla yaz dönemi yüzme kursu kayıtlarını başlattı. Atatürk Spor Salonu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, bu kurslar için önemli bir merkez haline geldi. Salihli'de yoğun ilgi gören yaz dönemi yüzme kursları, bu yıl 3 etap halinde düzenleniyor.

Yaz yüzme kursunun ilk etabı 20 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında, ikinci etap 25 Temmuz-20 Ağustos tarihleri arasında, üçüncü etap ise 22 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 6-15 yaş grubundaki öğrenciler için düzenlenen kursa katılmak isteyenler, Atatürk Spor Salonu'na 1-16 Haziran tarihlerinde 08.30-17.30 saatleri arasında aylık 450 TL ücret ödeyerek kayıt yaptırabilecekler.

Uzman eğitmenler tarafından verilecek yüzme kursu, öğrencilerin yaz tatilini eğlenceli ve öğretici bir şekilde değerlendirmelerine olanak sağlayacak. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, bu tür spor kurslarının gençlerin sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkı sağladığını ve sporla iç içe olmalarını teşvik ettiklerini belirtti. Başkan Kayda, "Şehrimize kazandırdığımız uluslararası standartlara sahip tesislerimizde eğitim alan çocuklarımız, gençlerimiz yarının sporcuları, şampiyonları olacak inşallah. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere herkesi kurslarımıza bekliyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER