© Baykuş Haber

Salihlinin futboldaki sultanları, adım adım 2. Lige yürüyor

NEVŞEHİR’DE OYNANAN ÇEYREK FİNAL MAÇINDA RAKİBİ MUŞ YAĞMUR SPOR’U 5-1’LIK GALİBİYETLE GEÇEN MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNİN FUTBOLDAKİ SULTANLARI ÖZ GENÇLERBİRLİĞİ, ADIM ADIM 2. LİG'E YÜRÜYOR.

Manisa'nın Salihli ilçesinin kadın futbol takımı, TFF Kadınlar 3. Ligi 6. Grup'ta büyük bir başarı elde ederek 2. Lig'e yükselme play-off biletini aldı. Çeyrek finalde rakibi Muş Yağmur Spor'u 5-1 yenerek yarı finale yükselen Öz Gençlerbirliği, önemli bir adım atmış durumda.

Takımın başarılı antrenörleri Mehmet Ali Karaaslan, Tacettin Arslan ve Sezer Kanatlar yönetimindeki Öz Gençlerbirliği, hedeflerinin 2. Lig'e yükselmek olduğunu belirtiyorlar. Yarı finalde 20 Haziran'da Karabük Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan takım, bu maçı da kazanarak finallere yükselme şansını elde edebilir.

Başarılı bir çeyrek final maçının ardından yarı finalde de iddialı olan Salihli Öz Gençlerbirliği, taraftarlarına büyük bir heyecan yaşatıyor. 2. Lig'e yükselme hedefine bir adım daha yaklaşan takım, bu başarılarını sürdürmek için mücadelesini sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER