© Baykuş Haber

Şampiyon dev köpek Taksimde ilgi odağı oldu

VATANDAŞLAR DEVASA KÖPEKLE BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ.

Lüleburgaz'da düzenlenen köpek ırk standartları yarışmasında birinci olan Alabay cinsi köpek, sahibiyle birlikte Taksim'e gelerek galibiyetlerini kutladı. Devasa köpeği gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi ve bol bol fotoğraf çektirdi.

3-4 Haziran tarihlerinde Avrasya Köpek Irkları Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen "Köpek Irk Standartları Yarışması"na 200 köpek katıldı. Yarışmada dereceye giren köpeklere madalya, kupa ve kuru mama ödülleri verildi. Şampiyon köpek unvanını kazanan "Volkan" isimli Alabay cinsi köpek, sahibi tarafından zaferlerini kutlamak için Taksim'e getirildi. Köpeği gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlıkla karşılaşırken, bu özel anları ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektiler.

Köpeğin sahibi Ahmet Yavuz, "Bu köpeğin adı Volkan, Alabay ırkından, şu anda 3 yaşında. Irk standartları yarışmasında birinci oldu. Taksim'i ziyaret etmek istedik dönüşte. Irkının şampiyonu oldu ve madalyamızı aldık. Şimdi Taksim'de bu zaferimizi kutlama vakti geldi. Bu ilgi bizim için gerçekten güzel. Burada yürümek oldukça zor, ancak bu ilgi ve sevgi bizi mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER