© Baykuş Haber

Şampiyon sporcular kupalarına kavuştu

MUĞLA (İHA) - MUĞLA'NIN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OKUL SPORLARI FUTSAL GENÇ KIZLAR VE ERKEKLER TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINDA ŞAMPİYON SPORCULAR KUPALARINA KAVUŞTU.

Muğla'nın ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Türkiye Birinciliği müsabakalarında zafer kazanan sporcular, kupa sevincini yaşadılar. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen bu önemli etkinlik, 7-11 Haziran 2023 tarihlerinde Menteşe Spor Salonu'nda gerçekleşti. 11 farklı ilden toplamda 200 sporcunun katıldığı bu turnuva, 8 kız ve 8 erkek takımı arasında çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Beş gün süren müsabakaların ardından başarı elde eden takımlar, kupalarını alarak zaferlerini taçlandırdılar. Ödül töreninde sporculara kupalarını sunan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, sporcuların bu başarılarına tanıklık etmenin gururunu yaşadılar.

İl Müdürü Kazım Açıkbaş, okul sporlarının sporcuların gelişimine ve deneyim kazanmalarına büyük katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, Muğla'da 200 sporcuyu ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade ederek, tüm katılan takımlara teşekkür etti ve dereceye giren ekipleri tebrik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER