© Baykuş Haber

Şampiyonlar Festivali misafirlerini ağırlamaya hazır

UEFA ŞAMPİYONLAR FESTİVALİ, YARIN FUTBOLSEVERLERE KAPILARINI AÇIYOR. YENİKAPI ETKİNLİK ALANI’NDA 11 HAZİRAN PAZAR GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK FESTİVALDE KATILIMCILAR, UEFA PROGRAMI VE SPONSOR ETKİNLİKLERİYLE EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞAMA FIRSATI BULACAKLAR.

UEFA Şampiyonlar Festivali, yarın futbolseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 11 Haziran Pazar gününe kadar sürecek olan bu festival, UEFA programı ve sponsor etkinlikleri ile renklendirilen keyifli anlar sunacak.

İtalyan ekibi Inter ile İngiliz temsilcisi Manchester City arasındaki 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak olan İstanbul, 8-11 Haziran tarihleri arasında UEFA Şampiyonlar Festivali'nin merkezi olacak.

Festival, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Milli Takımlar Sorumlusu ve UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin elçisi Hamit Altıntop'un katılımıyla yarın saat 11.00'de resmi açılış töreniyle başlayacak.

Festival boyunca futbolseverler, ücretsiz olarak UEFA programları ve sponsor etkinlikleri ile keyifli zamanlar geçirme şansına sahip olacaklar. Ayrıca 9 Haziran Cuma günü Şampiyonlar Ligi Efsaneleri Futbol Turnuvası da bu etkinlikler arasında yer alacak. Hamit Altıntop'un kaptanlığını yapacağı Türk futbol efsanelerinden oluşan bir takımın yanı sıra Luis Figo, Roberto Carlos, Clarence Seedorf, Kaka, Patrick Vieira gibi birçok eski yıldız futbolcunun da katılacağı bu turnuva büyük bir heyecana sahne olacak.

Festivalde iki büyük sahnede Türk ve uluslararası müzik sanatçıları canlı müzik performansları sergileyecekken, etkinlik alanında birçok farklı aktivite ve lezzet tezgahı da yer alacak. Şampiyonlar Festivali, 11 Haziran Pazar günü özel konukların katılacağı bir yardım konseri ile sona erecek. Bu festival, futbolseverler için unutulmaz anlarla dolu bir deneyim olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER