© Baykuş Haber

Şampiyonlar Ligi finali için taraftarların İstanbula gelişi devam ediyor

Yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek Şampiyonlar Ligi finali için İtalyan taraftarlar, İstanbul'a gelerek takımlarına destek vermek amacıyla bir araya geldi. İki büyük takım olan Manchester City ve Inter arasındaki bu zorlu mücadeleye duyulan heyecanın yanı sıra İstanbul Havalimanı'nda da coşku vardı. İtalyan Inter taraftarları, Milano'dan düzenlenen özel bir uçuşla İstanbul'a geldi ve havalimanında tezahüratlarla takımlarını cesaretlendirdi.

Oğlu Alex ile birlikte Beyrut'tan maçı izlemek için İstanbul'a gelen Khalil Khoury, mutluluğunu dile getirerek maç öncesinde umutlu olduklarını ifade etti. Aynı zamanda sıkı bir Inter taraftarı olan Khoury, "Burada olmaktan çok mutluyum. Otele gidiyorum, bagajımızı bırakıp direkt stadyuma gideceğim. Tabii ki Manchester City 3-1 kazanacak" dedi.

Başka bir İtalyan taraftar Andreas De Donno ise şampiyon olacaklarına inandıklarını ve Hakan Çalhanoğlu'nun takıma güç kattığını vurguladı. Donno, "Hakan Çalhanoğlu çok önemli bizim için. Hakan takıma güç katıyor" diye konuştu.

Guido Ravizza adındaki bir diğer taraftar, karşılaşmanın zorlu geçeceğini ancak Inter olarak güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Ravizza, "Manchester City, iyi bir takım. Çok güzel bir maç olacak. Fakat biz de Inter’iz. Bu maçta tarih önemli olacak. Hakan Çalhanoğlu’na çok güveniyoruz. Ondan gol umuyoruz. Şehri gezeceğim bu akşam" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER