© Baykuş Haber

Şampiyonlar Ligi finalinde depremzedeler için kampanya

İSTANBUL ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU'NDA MANCHESTER CİTY İLE INTER ARASINDA OYNANACAK UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE, ŞUBAT AYINDA MEYDANA GELEN DEPREM FELAKETLERİNDEN ETKİLENEN VATANDAŞLAR İÇİN BAĞIŞ TOPLANACAĞI AÇIKLANDI.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek ve bu özel etkinlikte, şubat ayında yaşanan deprem felaketlerinden etkilenen vatandaşlara yardım amacıyla bağış toplanacak. İngiltere temsilcisi Manchester City ile İtalyan ekibi Inter arasında oynanacak bu büyük final, 10 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek.

UEFA, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler ve Suriye'de yıkıcı etkilere yol açan doğal felaketlerin etkilediği bölgelerdeki vatandaşlar için yardım amacıyla UEFA Çocuklar Vakfı aracılığıyla bağış toplanacağını duyurdu. Daha önce Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aracılığıyla 200 bin Euro bağış yaparak destek veren UEFA, bu final öncesinde de depremzedelere yardım elini uzatmaya devam edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi Festivali, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenecek ve Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki taraftar bölgelerinde QR kodlu cihazlar sayesinde vatandaşlar bağış yapma fırsatı bulacaklar. Bu etkinlik, hem futbolun büyüleyici atmosferini yaşamak hem de ihtiyaç sahiplerine destek olma şansını sunacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER