© Baykuş Haber

Şampiyonluk kupası, Samsun Valiliğinde

SPOR TOTO 1. LİG’İN ŞAMPİYONU SAMSUNSPOR’UN KUPASI SAMSUN VALİLİĞİ’NE GETİRİLDİ. SAMSUN VALİSİ DOÇ. DR. ZÜLKİF DAĞLI, SAMSUNSPOR’A SÜPER LİG’DE BAŞARILAR DİLEDİ.

Samsunspor'un Spor Toto 1. Lig şampiyonluğu kupası, Samsun Valiliği'nde sergilendi. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsunspor'a Süper Lig'de başarılar dileyerek tebrik etti.

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'de elde ettiği şampiyonlukla Süper Lig'e yükseldi. Bu önemli başarı sonrasında şampiyonluk kupası il genelindeki kamu kurumları ve meydanlarda sergileniyor. Kupanın son durağı ise Samsun Valiliği oldu.

Samsunspor'un şampiyonluk kupasını 7 Mayıs Pazar günü düzenlenen görkemli bir törenle kaldırmasının ardından, Genel Müdür Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Vennas Akyol Haznedar ve Samsunspor Kulübü Derneği Genel Sekreteri Onur Bıyıklı, Samsun Valisi Zülkif Dağlı'yı ziyaret etti ve şampiyonluk kupasını sundu.

Vali Dağlı, önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor'a başarılar dileyerek, şehrin en önemli markalarından biri olan Samsunspor'u desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER