© Baykuş Haber

Samsatın lavanta bahçesi ilgi odağı oldu

ADIYAMAN’IN SAMSAT İLÇESİ ATATÜRK BARAJI GÖLÜ ÇEVRESİNDE YAPILAN YATIRIMLARLA YENİDEN HAYAT BULURKEN, ÖZELLİKLE LAVANTA BAHÇESİ İLGİ ODAĞI OLUYOR.

Samsat ilçesi, Adıyaman'ın gizli güzelliklerinden biri olarak yeniden hayat buluyor. Özellikle Atatürk Barajı Gölü çevresinde yapılan yatırımlar, ilçeyi bir turizm merkezi haline getiriyor. Samsat Belediyesi, bu yeniden canlanma sürecini hızlandırmak için bir dizi projeye imza atıyor.

Samsat ilçe merkezine sadece bir kilometre uzaklıktaki Baraj Gölü kıyısında gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşların keyif alacağı birçok aktivite sunuyor. Göl kıyısında inşa edilen gemi iskelesi, duba, deniz bisikleti, restoran, çevre düzenlemesi, asma köprü, dev salıncak, piknik alanları ve zipline gibi yatırımlar, bölge halkının uğrak noktalarından biri haline geldi.

Ayrıca, lavanta bahçesi ise ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Lavanta bahçesi, misafirlerin muhteşem manzaralar eşliğinde fotoğraf çekme merkezi haline geldi.

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, bu projelerin Samsat ilçesinin yanı sıra depremden etkilenen çevre illere de hizmet verdiğini belirterek, "Samsat Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Hem ekonomik hem de kültürel, sportif ve sosyal anlamda gelişmeyi destekleyen projeler gerçekleştiriyoruz. Sadece Samsat'ımıza değil, tüm ülkenin her köşesinden misafirlerimizi Samsat'a bekliyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER