© Baykuş Haber

Samsatta seçim sonrası teşekkür ziyaretleri

ADIYAMAN’IN SAMSAT AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA FIRAT SEÇİM SONRASI CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A YÜZDE 90.06 OYLA TAM DESTEK VERİLMESİNİN ARDINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI.

Adıyaman’ın Samsat ilçesinin AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Fırat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen yüzde 90.06 oy desteğinin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. Evlerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlara teşekkür eden Fırat, "Samsatlılar teşekkürün, hizmetin, saygının en büyüğüne layıktır." dedi.

Samsat halkının, 2017 ve 2018 depremleri sonrasında olduğu gibi 2023 seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdiğini belirten Fırat, bu başarının tesadüfi olmadığını ifade etti. Halkın kime değer vermesi gerektiğini çok iyi bildiğini vurgulayan Fırat, Samsatlıların dik duruşu, temsil yetenekleri yüksek dünya liderine oy verdiğini söyledi. Samsat'ın Cumhurbaşkanı'na en yüksek oy veren ilk on ilçeden biri olmasının kendilerini mutlu ve gururlu kıldığını dile getiren Fırat, bu nedenle seçim sonrası vatandaşları tek tek ziyaret ederek teşekkür ettiklerini belirtti. Fırat, "Samsatlılar teşekkürün, hizmetin, saygının en büyüğüne layıktır." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER