© Baykuş Haber

Samsun Büyükşehir komisyon toplantısı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HAZİRAN AYI KOMİSYON TOPLANTISI’NDA GÖRÜŞÜLEN 49 GÜNDEM MADDESİ KARARA BAĞLANMAK ÜZERE MECLİSE HAVALE EDİLDİ.

Samsun Büyükşehir Belediye Haziran Ayı Komisyon Toplantısı'nda ele alınan 49 gündem maddesi, mecliste karara bağlanmak üzere havale edildi. Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk başkanlığında gerçekleşen komisyon toplantısında, ilgili komisyonlarda görüşülen bu maddelerin tamamı meclise yönlendirildi.

Toplantıda ele alınan maddeler arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan zabıta personelinin emir ve yasakları uygulama yönetmeliği teklifi, Anakent şirketine 7,5 milyon TL borçlanma yetkisi teklifi, Tekkeköy, İlkadım, Çarşamba ve Atakum ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 adet arsanın satışına yetki verilmesi teklifi ve Ladik ilçesinde Tatlıcak Mahallesi'nde köylülerin otlak olarak kullanmaları için muvafakat verilmesi teklifi gibi konular bulunuyordu.

Komisyon üyelerinin kabulüyle ilgili komisyonlardan meclise havale edilen bu maddeler, 16 Haziran Cuma günü yapılacak olan Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda görüşülerek karara bağlanacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER