© Baykuş Haber

Samsun Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanlarına İspanyada eğitim

SAMSUN GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ MÜDÜRLER, ANTRENÖRLER, GENÇLİK LİDERLERİ VE ÇALIŞANLAR ERASMUS PROJESİ ÇERÇEVESİNDE İSPANYA’NIN BARCELONA ŞEHRİNE GİDEREK BURADA EĞİTİMLER ALDI.

Samsun Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki yöneticiler, antrenörler, gençlik liderleri ve çalışanlar, Erasmus projesi kapsamında İspanya'nın Barcelona şehrine giderek eğitimler aldı. Avrupa Birliği ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilen 'Erasmus+Gençlik Hareketliliği İçin Akredite Projeler' çerçevesinde yürütülen '2020-1-TR01-KA150-YOU-099087 Gençlere Yönelik Psikososyal Destek' projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitim, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlendi. İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleşen Gençlere Yönelik Psikososyal Destek Eğitimi'ne toplamda 43 kişi olmak üzere iki grup halinde katılım sağlandı.

Araştırmacı Görevliler Dr. Mesiya Aydın ve Emel Güven tarafından müdürlük çalışanlarına eğitim verildi. Projenin yasal temsilcisi ve koordinatörü olan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, "Bakanlığımızın ülke genelinde gerçekleştirdiği projelerle gençlere büyük önem veriyoruz. Barcelona'da düzenlenen eğitim başarılı bir şekilde sonuçlandı. Farklı projelerle gençlerimiz için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER