© Baykuş Haber

Samsunda 2 kişiyi silahla yaralayan kardeşler tutuklandı

POLİSTEKİ SORGILANMASI TAMAMLANAN M.E. VE E.E. ADLI KARDEŞLER ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANARAK SAMSUN T TİPİ KAPALI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Samsun'da meydana gelen silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kardeş, mahkeme tarafından tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, Atakum ilçesinin Güzelyalı Mahallesi'nde gerçekleşti ve A.G. ile amcası E.G. isimli iki kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yaralılar, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili M.E., E.E., B.K., E.K.Ç. ve H.K. adlı kişileri gözaltına aldı. Gözaltına alınan M.E. ve E.E. kardeşler, yapılan sorgulamanın ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, M.E. ve E.E.'yi tutuklayarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderdi. Diğer üç kişi, yani B.K., E.K.Ç. ve H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar. Ayrıca, 18 yaşından küçük bir kız çocuğu da ifade verdikten sonra Çocuk Savcısına teslim edildi ve serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER