© Baykuş Haber

Samsunda bıçaklı, sopalı kavga kamerada: 1 ölü, 2 yaralı

SAMSUN'DA BIÇAKLI VE SOPALI KAVGADA İKİ ÇOCUK BABASI GENÇ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ DE HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI. KAVGA ANLARI İSE ANBEAN KAMERAYA YANSIDI.

Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen bıçaklı ve sopalı kavga sonucu, iki çocuk babası genç yaşamını yitirdi ve 2 kişi hafif yaralandı. Bu acı olayın kavga anları ise cep telefonlarıyla kaydedildi.

Olay, Soğuksu Mahallesi'nde meydana geldi. Söylendiğine göre, taksi şoförü Ceyhun Demir tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Emin Kanbay (25) ve kardeşi Yusuf Kanbay yaralandı. Emin Kanbay, özel bir hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yusuf Kanbay ise hafif şekilde yaralandı. Polis tarafından gözaltına alınan Ceyhun Demir ise sopayla darp sonucu yaralandı ve Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emin Kanbay'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Bu üzücü olayın saniye saniye cep telefonlarıyla kaydedilen görüntüleri ise toplumun dikkatini çekti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER