© Baykuş Haber

Samsunda denizde erkek cesedi bulundu

SAMSUN’UN ALAÇAM İLÇESİNDE DENİZDE ERKEK CESEDİ BULUNDU. CESEDİN 8 GÜN ÖNCE ALAÇAM GEYİKKOŞAN’DA DENİZ KENARINDA ELBİSELERİ BULUNAN 22 YAŞINDAKİ IRAK UYRUKLU MOHAMMED GHANİM YOUNUS’UN OLABİLECEĞİ TAHMİN EDİLİYOR.

Samsun'un Alaçam İlçesi'nde denizde bulunan bir erkek cesedi, 8 gün önce Alaçam Geyikkoşan'da deniz kenarında elbiseleri bulunan 22 yaşındaki Irak vatandaşı Mohammed Ghanim Younus'a ait olabileceği düşünülüyor.

Bilgilere göre, bugün saat 20.00 sularında denizde odun toplamak için denize açılan bir balıkçı teknesi, Toplu Limanı'na 3 mil uzaklıkta bir erkek cesedi gördü. Balıkçılar hemen durumu jandarmaya bildirdi. Alaçam İlçe Jandarma ve diğer yetkililer, Sinop Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Sinop Sahil Güvenlik ekipleri, cesedin görüldüğü yere ulaştı ve denizden çıkarılan cesedi tekneye taşıdı. Yapılan incelemede, cesedin 22 yaşındaki Irak uyruklu Mohammed Ghanim Younus olduğu tahmin edildi.

Ceset, otopsi yapılması için Alaçam Devlet Hastanesine götürüldü. Younus'un kardeşi, cesedi tanıyamadı.

Mohammed Ghanim Younus'un kayboluşu, Yakakent ilçesindeki simit fırını sahibi olduğu 55 MA 1913 plakalı motosikleti ile Alaçam ilçesi Geyikkoşan Sahili'ne gittiği ve sahilde motosikleti, kimliği, cep telefonu ve elbiselerinin bulunduğu ihbarı üzerine başlamıştı. Arama çalışmalarında, Samsun Sahil Güvenlik, Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timleri (DEGAK) ile Sinop Sahil Güvenlik ekipleri de yer almıştı. Ancak bu çalışmalar sonuç vermemişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER