© Baykuş Haber

Samsunda kavgada bir kişiyi öldüren taksici tutuklandı

CEYHUN D. TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Samsun'da gerçekleşen bıçaklı ve sopalı kavga olayının ardından 25 yaşındaki genci öldüren taksici tutuklandı. Olay, Samsun'un Canik ilçesinde Soğuksu Mahallesi'nde meydana geldi. Cep telefonlarıyla kaydedilen bu olayın ardından taksici Ceyhun D., mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, dün Soğuksu Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, bıçaklar ve sopaların kullanıldığı şiddetli bir kavga sırasında taksi şoförü Ceyhun D., 25 yaşındaki Emin Kanbay ve kardeşi Yusuf Kanbay'a saldırdı. Emin Kanbay ve Yusuf Kanbay, yaralandı ve hemen özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak Emin Kanbay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, Yusuf Kanbay ise hafif yaralı olarak tedavi altına alındı.

Polis tarafından gözaltına alınan Ceyhun D., sopayla darp sonucu yaralandı ve tedavi için Gazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ardından emniyet müdürlüğünde sorgulandı. Emin Kanbay'ın cansız bedeni ise otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu şiddetli kavga anları ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Olayın ardından Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu tarafından işlemler tamamlandı.

Taksi şoförü Ceyhun D., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Kolundan yaralanan Ceyhun D., sol kolunu sargılı bir şekilde adliyeye getirildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ceyhun D., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER