© Baykuş Haber

Samsunda kayıp şahıs ırmakta ölü bulundu

SAMSUN’UN HAVZA İLÇESİNDE DÜNDEN BERİ HABER ALINAMAYAN ŞAHIS, TERSAKAN ÇAYI'NDA ÖLÜ BULUNDU.

Samsun'un Havza ilçesinde dünden beri haber alınamayan bir kişi, Tersakan Çayı'nda hayatını kaybetti. İşte olayla ilgili özgünleştirilmiş metin:

Havza ilçesinde son bir gündür haber alınamayan Mustafa Kayhan (58), Tersakan Çayı'nda hayatını kaybetti. Ailesi ve yakınları, Kayhan'dan haber alamayınca endişelenip arama çalışmalarına başladı. Yenice mevkiinde devrilen bir ayakkabı yüklü tırın dorsesinden dökülen malzemelere bakmak amacıyla evden ayrılan Kayhan'ı bulmak için ırmak boyunca arama çalışmalarını sürdürdüler.

Arama çalışmaları sonucunda, Boyalıca Mahallesi'nde Kayhan'ın cansız bedeni bulundu ve durumu hemen 112 acil hattına bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Kayhan'ın cesedini Tersakan Çayı'ndan çıkardı. Yapılan ilk incelemede, Kayhan'ın vücudunda herhangi bir darp veya yaralanma izine rastlanmadı.

Yağmurların etkisiyle Tersakan Çayı'nın su debisinin yüksek olduğu belirtilirken, Mustafa Kayhan'ın çayda sürüklendiği tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER