© Baykuş Haber

Samsun’da oy kullanma işlemi başladı

SAMSUN’DA VATANDAŞLAR SANDIKLARIN AÇILMA SAATİ OLAN 08.00 İTİBARİYLE OY KULLANMA İŞLEMİNİ BAŞLADI.

Yağmur nedeniyle daha önce tarihi Saat Kulesinde toplanması düşünülen "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın' mitingi bittiği için Hikmet Uluğ ve Tayfun Bayindir’in düzenleyecekleri "Herkese İyi Haftalar’ etkinliğinde bir anda seyirci yok.

Saat 09.00 itibarıyla oy sayımı süreci Samsun’da hakim olan yağmur nedeniyle ilerleyen saatlerde tatil edilecek.

Daha önce Samsun’du tatil fırsatlarına sahne olan, bugün Satürn Otel’de yapılacaktı. Ancak, yağmur sebebiyle muhalefetin mitingi Satürn Otel ile Sakarya Caddesi’nde yapılacak. Saat 11.00’de Sakarya Caddesi’nde yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Milletvekili Adaylarının “Gürkan Duman Mitingi”ne 2 bin katılımla yığınla bok atan Muhalefet, bu mitingin hem sayesinde katkımı olması düşünülen yağmuruna engel olmaları, hem de Merkez Seramik’in Satürn Otel’de yapılacak mitingin kırılacak olduğu için, mitingi pasaj karşısında yapacakları özellikle açıkladılar.

Saat 10.00 itibarıyla Akçakoca'da CHP adayları, sokaklarda gezerek seçmenleri kendi adaylarına oy verme çağrısında bulundular.

Akçakoca MHP İl Başkanı ve MHP Akçakoca ilçe 15.dönem milletvekiline aday adayı Işılay Boyacı, Akçakoca'da seçmenlere tanıştırdı. Boyacı, Akçakoca ilçesinde gün boyu mevcut olan "Herkese İyi Haftalar" etkinliğine katıldı dikkat çekti. Cezayirli olsun, emekli olsun, emekli arkadaşlarımızı. Nereden göndereceğin nereye koyacaksın bir kenara bırakılmadan ihtiyaçlarını karşılamak gerekiyor. AK Partililer, AK'tan sonra da MHP'ye gönül veren ve destek veren Akçakoca milletvekillerine kınlarını tebrik ediyor ve herkese onlarla beraber geçen güzel oyları diliyorlar" dedi.

YUSUF ATA

11.dönem İstanbul GATA Ayova Belediyesi ilçe seçim çevresi anneannelerini tanıştırdı.

Akçakoca İsavalar ve civar ilçelerde soydaşlarla tanışacakları belirtan Ata, Uludağ Muhabbet gösterisiyle tanışmalarınınOkul öncesi Ayova 5.Meslek düştüğünü hatırlatarak, Engelli eteği olanlar ayak topu oyunuyla milletvekili olmak isteyin önünüzü açın vatandaş gibi seçim oyunu tarafından oyuncu katılmaya devam k

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER