© Baykuş Haber

Samsunda silahlı çatışma: 7 yaralı

SAMSUN'DA AKRABALAR ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMADA ARALARINDA MUHTAR OLAN ZİRAAT ODASI BAŞKANININ DA BULUNDUĞU 6'SI SİLAHLA VURULARAK 7 KİŞİ YARALANDI.

Samsun'un Terme ilçesinde akrabalar arasında çıkan silahlı çatışmada 7 kişi yaralandı. Olay, Bafracalı Mahallesi'nde yaşandı ve aile içi husumet nedeniyle başladı. İki taraf arasındaki kavga hızla silahlı bir çatışmaya dönüştü. Av tüfekleri kullanılarak açılan ateş sonucu, Bafracalı Muhtarı ve Terme Odası Başkanı Ferda E., Nazlıbey E., Ramazan E., Tayfun E., Fethi E. ve Hasan E. vurularak yaralandı. Olay sırasında tüfekle ateş açtığı iddia edilen Ulutan E. ise darp sonucu yaralandı.

Yaralılar, farklı hastanelere kaldırıldı. Nazlıbey E.'nin, tedavi gördüğü Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktor Ekrem K.'yi darp ettiği iddia edildi ve yaralı doktor da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Olay sırasında silah kullanıp ardından darp sonucu yaralanan Ulutan E. ise elleri kelepçeli olarak Gazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu üzücü olayın ardından hastane önünde taşkınlık yapan Ulutan E., 112 personeline de saldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Aile içi anlaşmazlıkların bu kadar ciddi bir çatışmaya dönüşmesi, toplumun huzurunu tehdit eden bir durumu yansıtıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER