© Baykuş Haber

Samsunda yaşlı kadının bayram hazırlığı Büyükşehirden

‘EVDE TEMİZLİK VE BAKIM’ EKİPLERİ, 80 YAŞINDAKİ ZEYNEP VE BEYSİM MIRIK'IN EVİNİ ZİYARET EDEREK İHTİYAÇ VE TALEPLERİNİ KARŞILADI.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı 'Evde Temizlik ve Bakım' ekipleri, 80 yaşındaki Zeynep ve Beysim Mırık çiftinin evine ziyaret gerçekleştirerek ihtiyaçlarını karşıladı ve onlara bayram tatlısı hazırladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla evde bakım, yaşlı bakım, kadın aile ve toplum hizmeti, engelli hizmetleri ve sosyal hizmetler alanında önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Samsun'un 17 ilçesinde kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan yatalak, engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatılıyor.

Evde Temizlik ve Bakım ekipleri, Zeynep ve Beysim Mırık çiftini evlerinde ziyaret etti. İlk olarak evde yemeklerini yapan ekipler, ardından Zeynep Mırık'ın isteği üzerine bayram için tatlı hazırladılar. Zeynep Mırık, kızının bayram ziyareti için tatlı hazırlattığını belirterek ekiplere teşekkür etti.

Beysim Mırık ise ziyaretçilere memnuniyetini dile getirerek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti ve onların yardımları olmasaydı ne yapacaklarını bilemediklerini ifade etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaşlı ve engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, sosyal hizmetlerde çocuklardan yaşlılara, engellilerden gençlere kadar her kesime yönelik yeni hizmet modelleri geliştirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Demir, yaşlıların rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve bu vatandaşları önemsediklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER