© Baykuş Haber

Samsunda YKSye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 17-18 HAZİRAN TARİHLERİNDE YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NA (YKS) GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERE, VELİLERE VE SINAV GÖREVLİLERİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI SAĞLAYACAK.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için özel bir destek sunuyor. Sınav günlerinde tüm öğrenciler, veliler ve sınav görevlileri için ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacaklar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren SAMULAŞ A.Ş., YKS sınavının yapıldığı günlerde öğrencilere, velilere ve sınav görevlilerine ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak. Öğrenciler, veliler ve öğretim görevlileri, sınav yerlerine ulaşım için sınav giriş belgelerini veya görevli belgelerini göstererek 07.00-18.00 saatleri arasında tramvay ve otobüslerden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, YKS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek gençlerin önemine vurgu yaptı. Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu belirten Başkan Demir, onların hayatlarını kolaylaştırmak ve daha iyi yaşam koşulları sunmak için çalıştıklarını ifade etti. Bu çerçevede YKS sınavına katılacak herkesin, sınav günü ulaşımlarını ücretsiz olarak sağlayacaklarını belirtti. Bu destekle öğrencilerin sınav günü daha rahat ve stressiz bir şekilde sınav yerlerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER