© Baykuş Haber

Samsunlu buz pateni sporcularından derece

SAMSUN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ARTİSTİK BUZ PATENİ SPORCULARI BUĞRA MALİK ÖZDEN VE YEŞİM KÖSEF, BAŞKENTE DÜZENLENEN TURNUVADA MADALYA İLE DÖNDÜ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün artistik buz pateni sporcuları Buğra Malik Özden ve Yeşim Kösef, Ankara'da düzenlenen turnuvada büyük başarı elde etti.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından 9-10-11 Haziran 2023 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen Artistik Buz Pateni Elit, Yetişkin ve Genç Amatörler Yarışması'na Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları katıldı. Buğra Malik Özden gençler kategorisinde Türkiye birincisi olarak Samsun'a ilk altın madalyayı kazandı, Yeşim Kösef ise yetişkinler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak Samsun'a ilk bronz madalyayı getirdi.

Her iki sporcu da yarışmadan önce verdikleri derece sözünü tutmanın mutluluğunu yaşarken, bundan sonraki hedeflerinin uluslararası arenada Türk bayrağını dalgalandırmak ve İstiklal Marşı'nı dinletmek olduğunu belirttiler. Ayrıca, Türkiye'nin artistik buz pateni alanındaki başarılarını artırmak için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER