© Baykuş Haber

Samsunsporun şampiyonluk kupası Kavakta

KIRIMIZ-BEYAZLI ŞAMPİYON KAVAK’TA

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'deki şampiyonluğunun ardından Süper Lig'e yükselmenin sevincini Kavak ilçesindeki taraftarlarıyla paylaştı. Kavak ilçesine gerçekleştirilen ziyarette Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, taraftarları Atatürk Parkı'nda şampiyonluk kupasıyla buluşturdu. Kavaklı taraftarlar, şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret sırasında konuşan Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, 11 yıl süren bekleyişin sonunda elde ettikleri şampiyonluk kupasını ilçelerdeki taraftarlarla da paylaşmak istediklerini belirtti. Çakır, bu amaçla Samsun'un ilçelerini dolaştıklarını ve şampiyonluk coşkusunu tüm bölgelere taşıdıklarını ifade etti. Ayrıca, "Kupamızı Kavak'a getirdik. Buradaki coşkuyu hep birlikte yaşadık. Samsun'un tüm ilçelerini geziyoruz. Kavak'tan sonra Havza'ya geçeceğiz. İnşallah Samsunspor Süper Lig'de de iyi bir performans sergileyerek güzel başarılara imza atar. Tüm Kavaklılara desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Kavaklı Çılgınlar Başkanı Mert Özçelik ise grubun 10. yılını kutlarken, Samsunspor'un kazandığı kupa ile gururlandıklarını ve takıma Süper Lig'de başarılar dilediklerini söyledi. Ayrıca, "Bugün bir taraftar grubu olarak gerçekten küçüklerimizle ve büyüklerimizle çok güzel bir birliktelik sağladık. Kırmızı-beyazlı takımımızın Cumhuriyetimizin 100. yılında kazandığı kupa bizleri çok duygulandırdı ve gururlandırdı" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER