© Baykuş Haber

Sanat akademisinde müzik eğitimi alan öğrencilerin konseri beğeniyle izlendi

SANAT AKADEMİSİNDE MÜZİK EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN KONSERİ BEĞENİYLE İZLENDİ

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde müziğin farklı türlerinde eğitim alan yetenekli müzisyenler, müziklerini sergilerken, resim kursuna katılan öğrenciler de kendi yaratıcı eserlerini sergiledi. Etkinlik, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, Ressam Tamer Kamalı tarafından hazırlanan resimleri inceledi ve öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Piyano, keman, gitar, perküsyon, bağlama, ney, klarnet, halk oyunları, resim ve tiyatro alanlarında eğitim alan kursiyerler, konser sonrasında Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan'dan sertifikalarını aldılar.

Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, konser sonrasında yaptığı açıklamada, harika bir performans izlediklerini belirterek, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Bilecik Belediyesi'nin kültür ve sanat alanındaki çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Külhan, "Gerçekten bütün müzik dallarında harika bir performans izledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her zaman sanatla iç içe olmanız dileğiyle" dedi.

Ayrıca, resim sergisini de gezen Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, sergilenen güzel ve anlamlı eserleri övdü. Sanat Akademisi'nin kültürel ve sanatsal çalışmalarının desteklenmeye devam edeceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER