© Baykuş Haber

Sanatın ışığı Merkezefendi Sanat Merkezinde parlıyor

SANATSEVERLERİN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ MERKEZEFENDİ SANAT MERKEZİ’NDEKİ KURSLAR DEVAM EDİYOR.

Merkezefendi Sanat Merkezi, sanatseverlerin büyük ilgisini çekiyor ve birçok farklı kursa ev sahipliği yapıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sanatın ilçelerine getirdiği değere vurgu yaparak, "İlçemize kazandırdığımız sanat merkezimizde birçok branşta kurs veriyoruz. Kültürün ve sanatın merkezi olan Merkezefendimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Sanat alanında hizmet ve projelere odaklanan Merkezefendi Belediyesi, ilçenin zengin kültürünü ve tarihini yansıtmayı, sanatla ilgilenen bir nesil yetiştirmeyi ve tüm yaş gruplarına keyifli vakit geçirme fırsatı sunmayı hedefliyor. Bu amaçla hayata geçirilen "Merkezefendi Sanat Merkezi," piyano, keman, gitar, perküsyon, bateri, bağlama, bas gitar, elektro gitar, çello, klarnet, şan, ritim, ve orff gibi birçok enstrüman kursunu içeriyor.

Merkezde aynı zamanda, Güzel Sanatlar Lisesi ve fakültesi sınavlarına hazırlık yapmak isteyen öğrencilere yönelik Akademik Resim kursları da düzenleniyor. Seramik, tel kırma, ve ev dekorasyonu kursları da sanatseverlere sunulan seçenekler arasında yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER