© Baykuş Haber

Sanatla Nesnelerin Yeniden Buluşması temalı sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu

"SANATLA NESNELERİN YENİDEN BULUŞMASI" TEMALI GÖLCÜK SANAT ÇALIŞTAYI SERGİSİ, ALİ VASFİ İZMİDÎ HÜSN-İ HAT MÜZESİ’NDE ZİYARETÇİLERİNE AÇILDI.

Gölcük Sanat Çalıştayı sergisi, "Sanatla Nesnelerin Yeniden Buluşması" temasıyla Ali Vasfi İzmidî Hüsn-i Hat Müzesi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Gölcük Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen sergi, bir törenle açıldı ve 22 Haziran'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Sergide, tarihi desenlerden ilham alınarak üretilen seramikler, kuyumculuk ve takı tasarımları, deri işleri, tekstil ürünleri, resimler ve bilgisayarlı desen tasarımları gibi el sanatları ve endüstriyel sanat çalışmaları sergileniyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, açılışta eserleri inceledi ve sanatın toplumun ruhunu beslediğini, düşünce ve duyguların ifadesine olanak tanıdığını belirtti. Serginin kültür ve sanat hayatlarına katkı sağlamasını umut ettiğini ifade etti.

Serginin açılışına başta Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer olmak üzere birçok önemli isim katıldı. Bu etkinlik, Gölcük'ün kültür ve sanat sahnesine önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER